Om oss

Om Flyforsinkelser.no

 • Om Flyforsinkelser.no

  Hos Flyforsinkelser.no hjelper vi hvert år tusenvis av flypassasjerer med å få deres rettmessige kompensasjon fra flyselskapet når flyet deres er forsinket, avlyst eller overbooket.

  Ingen risiko

  Du kan trygt opprette din sak hos Flyforsinkelser.no. Hvis vi ikke lykkes med å sikre deg kompensasjon, trenger du heller ikke betale noe. Du kan lese mer om prisene våre her.

  Høyeste win-rate

  Vi samarbeider med noen av de beste advokatene på området, og vi nøler ikke med å ta din sak til retten dersom flyselskapet nekter å utbetale din rettmessige kompensasjon. Det er en av grunnene til at vi vinner mer enn 99% av våre rettssaker.

  Refusjon av ekstrakostnader

  Når du sender inn kravet ditt til oss, får du ekstrautgiftene refundert. Hvis det for eksempel har påløpt kostnader til mat, drikke eller opphold i forbindelse med en flyforsinkelse, eller hvis du har måtte kjøpe en ny flybillett, kan Flyforsinkelser.no hjelpe deg med å få refundert disse utgiftene, når du fremlegger krav om kompensasjon for forsinkelse eller kansellering.

  Eksperter på passasjerrettigheter

  Vi var blant de første i Europa til å hjelpe flypassasjerer med å oppnå kompensasjon fra flyselskaper. I dag er vi fortsatt blant de største. Vi er eksperter på flypassasjerers rettigheter og har hjulpet mer enn 370.000 passasjerer med å få kompensasjon. Dette gjør oss til et av de ledende selskapene i Europa på dette området.